Καντε κρατηση

* Ωράριο Μίνι Κλαμπ: Δεδομένου ότι το Μίνι & Τζούνιορ Κλαμπ λειτουργεί εποχικά (σύμφωνα με το ελληνικό σχολικό ημερολόγιο), από τις 10/09/2018 μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου (τέλος σαιζόν) αναστέλλεται η λειτουργία της ελληνόφωνης και αγγλόφωνης ψυχαγωγίας για παιδιά (και αντίστοιχα από τις 29/09/2018 η πολωνόφωνη).
Οι Γάλλοι και Πολωνοί επισκέπτες μας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους TUI-MARMARA και GRECOS αντίστοιχα, σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη.

Η πολύγλωσση ομάδα ψυχαγωγίας μας θα σας διασκεδάσει με ημερήσιες και βραδυνές ομαδικές δραστηριότητες όπως παιχνίδια, τουρνουά, χορό, μαθήματα μαγειρικής, πρόγραμμα γυμναστικής για ευεξία & χαλάρωση, aquaerobics, καραόκε, θεματικές βραδιές πχ. ελληνική βραδιά, παραστάσεις, καμπαρέ & ντίσκο.

Για τους μικρούς μας φίλους (4-12 ετών), έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό παιδικό κόσμο, το Μίνι Κλαμπ, όπου μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν υπό την υπεύθυνη επίβλεψή μας. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε:

  • 2 εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες γλυκού νερού (110τμ και 50cm βάθος η καθεμία).
  • Κήπους και πλήρως εξοπλισμένη & ασφαλή παιδική χαρά.
  • 10 αίθουσες δραστηριοτήτων (50τμ η καθεμία) όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ζωγραφική, χειροτεχνίες, παραμύθια, παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορούς & τραγούδια καθώς και προβολή ταινιών.
  • Κατάλληλα εκπαιδευμένο και πολύγλωσσο προσωπικό που συνοδεύει, προσέχει και ψυχαγωγεί τα παιδιά καθημερινά μεταξύ 09.30 και 18.00.